En enkel bokningstjänst för bostadsrättsföreningar

Sitter du i styrelsen för en bostadsrättsförening (brf) eller äger du en bostadsrätt och vill att din förening skall ha ett enkelt sätt att boka tider i tvättstugan? Tvättstugetid kan vara en perfekt lösning!

Många system är väldigt dyra att installera, krångliga att få igång och kräver speciell hårdvara. Det är inte optimalt, för att tala klarspråk. Många tycker till och med att den gamla låsbrickan eller en vanlig papperskalender är en enklare och bättre lösning. Vi tog fram Tvättstugetid som ett enkelt och billigt alternativ.


Byggt för enkelhet och flexibilitet

Systemet är mycket prisvärt och dess funktion och fokus på enkelhet är väldigt uppskattat hos användarna. Låt era medlemmar välja om de vill använda vår app eller webbtjänsten och ge dem stor flexibilitet utan någon större insats från din sida.


Flera tvättstugor? Sköt alla från samma ställe

Finns det många tvättstugor i er brf kan ni antingen ha ett stort konto där alla boende har tillgång till alla tvättstugorna eller ha separata konton för varje tvättstuga om de boende endast skall ha tillgång till den eller de tvättstugor de tvättar i.

Oavsett, så blir det enkelt att hålla ordning på tvättstugornade olika funktionerna och ni kan ha ett (eller flera) administratörskonton som enkelt kan byta mellan de olika kontona och i systemet. Smidigt och enkelt!

Är namnet Tvättstugetid en begränsning för vad ni tänkt använda tjänsten till?

Kolla in Boka en tid som är vår systertjänst. Det är samma funktioner och samma förmånliga pris, fast med en mer generell profil.

Inga dolda kostnader

Tvättstugetid har ingen installationskostnad, ingen uppstartskostnad och ingen bindningstid. Bostadsrättsföreningen betalar bara för de månader som ni använder tjänsten, vilket gör det enkelt att köra ett pilotprojekt och se om det passar!

Frågor eller funderingar?

Behöver ni ett nytt bokningssystem till bostadsrättsföreningen? Tror ni att vårt upplägg skulle passa er? Skapa gärna ett gratis konto och utvärdera på egen hand eller kontakta oss om du har frågor!


Skapa ett konto     Läs mer om tjänsten