Vad är Tvättstugetid?

Tvättstugetid har funnits sedan 2014. Tjänsten löser ett problem som många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har på ett ett enkelt sätt. Med vårt digitala bokningssystem kommer ni igång direkt och kan hoppa över den där gamla almanackan som ändå inte fungerar…

Tidsbokning för det ni behöver boka!

Oavsett om du behöver ett litet bokningssystem till tvättstugan, bastun eller föreningslokalen så erbjuder vi en enkel och lättanvänd bokningstjänst som körs på webben och går att nås från din telefon, platta eller dator.


Vad ingår för funktioner?

I grunden så är tjänsten en enkel och helt fristående bokningstjänst där tanken är att boende bokar och håller ordning på sina bokade tider med hjälp av mobilen, läsplattan eller datorn.

Ingen utrustning eller installation behövs. Det enda som behövs är en webbläsare men det finns även appar för både iOS och Android för de som tycker detta är smidigt.

Fördelar och övriga funktioner

Tjänstens primära syfte är att vara en enkel och användarvänlig tjänst, men det betyder inte att vi saknar funktioner och avancerade möjligheter för er som vill ta det ett steg till. Här är en överblick över vad som ingår i alla konton utan extra kostnad.

* Kostnad för Parakey-abonnemang och utrustning tillkommer, se nedan.

Boka annat?

Illustration på tvättmaskin och tvätt på lina

Behöver du boka annat än tvättstugan? Inga problem!

Många kunder har även en övernattningslägenhet, en bastu, eller något annat som behöver bokas.

Lägg bara till en separat kalender för det som skall bokas så kan ni boka både tvättid och bastun via samma system.

Lås på dörren?

Illustration på tvättmaskin och tvätt på lina

Vill ni koppla bokningar i kalendern till ett digitalt lås så kan vi hjälpa till med det också.

Vi har ett samarbete med Parakey som är en svensk leverantör av digitala nycklar. Parakeys installatörer sätter in en box som kopplas till ett vanligt digitalt lås på tvättstugan, sedan styr ni nycklarna genom att boka tider i kalendern här på Tvättstugetid.

Resultatat är att endast den som bokat tiden kan låsa upp låset på tvättstugan med sin digitala nyckel och vips har ni en helhetslösning med kalender, lås och digitala nycklar på mobilen.


För vem?

Tjänsten är framförallt utvecklad för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som letar efter en enkel och smidig lösning för tvättstugan. Vi har däremot även andra typer av kunder, både företag och föreningar, där man har ett behov av en enkel och prisvärd bokningstjänst.

Är namnet Tvättstugetid en begränsning för vad ni tänkt använda tjänsten till?

Kolla in Boka en tid som är vår systertjänst. Det är samma funktioner och samma förmånliga pris, fast med en mer generell profil.

Hur fungerar det för dig som administrerar tjänsten?

Som ägare till ett konto hos oss kan du enkelt lägga in de bokningsbara tiderna som finns tillgängliga och bjuda in övriga medlemmar, det enda som behövs är deras e-postadress. Vill du hellre ha konton utan e-postadresser är det också möjligt.

Du som ansvarar för tvättstugan kan sedan hantera följande via vårt webbaserade system:

En eller flera dagar kan även låsas i systemet, så att de hyresgäster som önskar boka med den klassiska låsbrickan eller en kalender på plats kan fortsätta med detta på de utvalda dagarna.

Hur fungerar det för alla som skall boka tider?

Ni får en egen adress till er kalender som ni kan kommunicera till era användare.

Heter er bostadsrättsförening Blåvalen skulle den kunna vara brfblavalen.tvattstugetid.se, men det väljer du själv när du registrerar dig. Boende behöver sedan bara logga in med sin e-postadress och ett lösenord för att kunna boka, boka om och titta i kalendern.

Tjänsten fungerar lika bra på datorn som den gör på en surfplatta eller en mobiltelefon, så de beoende kan enkelt logga in och ha koll på sina tider oavsett var de är.

Det finns även en app för iOS och en app för Android för de som även vill nyttja våra påminnelser och som tycker att en app är en ännu smidigare lösning.


Vem står bakom tjänsten?

Tjänsten utvecklades 2014 och förvaltas sedan 2015 av Flyttfågel AB. Flyttfågel är ett helägt dotterbolag till design- och teknikbyrån Republic i Göteborg.


Vad kostar det?

Att prova systemet är helt gratis. Väljer du sedan att fortsätta så har vi en prismodell baserat på antalet användare som börjar på 99 kr/mån.

Skapa ett gratiskonto Se våra priser