Enkel tvättstugebokning för fastighetsägare

Äger du en eller flera fastigheter tror vi att Tvättstugetid skulle kunna vara en perfekt lösning för dig om du letar efter ett enkelt, lättskött och prisvärt bokningssystem.

Många system är väldigt dyra att installera, krångliga att få igång och kräver speciell hårdvara. Det är inte optimalt, för att tala klarspråk. Många tycker till och med att den gamla låsbrickan eller en vanlig papperskalender är en enklare lösning och nöjer sig med det

Många hyresgäster förväntar sig däremot att kunna boka digitalt idag så vi tog fram Tvättstugetid som ett enkelt och billigt alternativ!


Har du flera fastigheter?

Ingen installationskostnad, ingen uppstartskostnad och ingen bindningstid. Du betalar bara för de månader du använder tjänsten. Detta gör det enkelt att köra ett pilotprojekt i en fastighet och se om det passar med en ganska liten insats. Är ni nöjda kan ni rulla ut tjänsten i alla fastigheter efter en lyckad pilot.

Byggt för enkelhet och flexibilitet

Systemet är mycket prisvärt och dess funktion och enkelhet är väldigt uppskattad hos användarna. Låt hyresgästerna välja om de vill använda appen eller webbtjänsten, allt ingår.

I systemet kan du sedan ha separata konton för varje fastighet så det blir enkelt att hålla ordning på hyresgästerna samtidigt som du kan ha ett (eller flera) administratörskonton som enkelt kan byta mellan de olika fastigheternas konton och tvättstugor.

Vi kan även erbjuda en gemensam faktura för alla fastigheterna för smidig hantering och bokföring.

Har du fler än tio fastigheter kan vi även ge ditt konto en egen design med färger och logotyp från ert bolag. På så sätt blir systemet en naturlig del av ert tjänsteutbud gentemot era hyresgäster.


Fem bra anledningar att testa vår tjänst


Är namnet Tvättstugetid en begränsning för vad ni tänkt använda tjänsten till?

Kolla in Boka en tid som är vår systertjänst. Det är samma funktioner och samma förmånliga pris, fast med en mer generell profil.

Frågor eller funderingar?

Är du en fastighetsägare eller förvaltar fastigheter och tror att vårt upplägg skulle passa er? Kontakta oss!


Skapa ett konto     Läs mer om tjänsten