Opersonliga inlogg

Är det olika personer som ska ha tillgång till tvättstugan över tid? Då kan det vara smidigt att använda opersonliga inloggningsuppgifter.

När man kopplar ett login till en e-postadress kan användaren exempelvis själv beställa ett nytt lösenord, vilket avlastar för dig som administratör.

Men om ni till exempel driver ett vandrarhem med en gemensam tvättstuga kan det vara önskvärt att sätta användarnamn utifrån rumsnummer istället för e-post.

Det du som administratör behöver göra är att tilldela varje användarkonto ett användarnamn (exempelvis "Rum X") och ett lösenord som ni kan meddela gästerna vid incheckning, alternativt skriva upp och lägga på respektive rum.

Kombinera med en digital bokningstavla

Opersonliga inlogg kan även vara aktuellt om ni vill sätta upp en digital bokningstavla vid entrén till tvättstugan.

Vill ni låta användarna logga in med både e-post och lösenord i vanliga fall, men använda ett opersonligt login på bokningsplatta som alla kan se så går även detta. Då tilldelar ni även varje användarkonto en publik kommentar och en pinkod.

Även här kan ni sätta publik kommentar utifrån rumsnummer eller liknande om ni vill.

💡 Läs mer om hur du sätter upp en digital bokningstavla här.


Guide: Skapa en publik länk till kalendern

  1. Logga in och gå till “Användare”.
  2. Se till att varje konto har ett bra användarnamn (ex "Rum 120", "Rum 122", etc) och ta sedan bort e-postadressen på alla användarkonton.

Vill du testa funktionen?

Du kan testa alla våra funktioner helt gratis. Skapa ett demo-konto och utforska om tjänsten är något för er utan krav på kontokort eller andra hållhakar.

Skapa ett gratiskonto Se våra priser